MARINA

Vokal i voditeljica protokola. Izuzetna vokalistkinja i elegantna voditeljica protokola! Kad nas kontaktirate, ona je prvo lice koje će Vas dočekati, pružajući vam sve potrebne informacije i odgovore. Njen glas, stas, karizma i spontanost podižu svaku atmosferu na zavidnu razinu, čineći vaš događaj posebnim i nezaboravnim.

ROBERT

Klavijature, vokal i Voditelj benda. On brine o svemu! Od tehničke opreme do nabavke i organizacije unutar benda, on je nezamjenjiv. S vokalnim sposobnostima koje oduzimaju dah, istovremeno je i najbrži prst na tipkama, unoseći život u svaku melodiju. S njim, svaki detalj je pažljivo ugođen čineći naš bend kompletnim i spremnim za glazbene pobjede.

BORNA

Gitara, vokal. Virtuoz na gitari, vlasnik izuzetnog vokala i glazbena enciklopedija u jednoj osobi! Mladi talent koji strastveno poznaje svaki akord, prenoseći ljubav prema glazbi na svaki nastup. Vaša glazbena želja postaje stvarnost uz izvanredno iskustvo ovog glazbenika.

FILIP

Bubnjevi i vokal u savršenom skladu! Virtuoz na udaraljkama, prenosi ritam s nevjerojatnom preciznošću. Njegova vokalna izvedba dodatno obogaćuje našu glazbenu priču, stvarajući harmoniju koja osvaja srca. Svestranost i strast spojene u jednom glazbeniku.

Bas gitarista i vokal. Njegova svirka stvara čvrst temelj i ritam, dok njegov glas dodaje poseban pečat našem zvuku. Kroz virtuozno sviranje, donosi energiju koja pokreće cijeli bend. Njegova strast prema glazbi odražava se u svakom tonu, čineći ga ključnim arhitektom naše glazbene priče.

WEDDING

EVENTS

CLUBS

& Other

O nama

Čitavo jedno desetljeće ovaj bend – sastavljen od pet vrhunskih muzičara s dugogodišnjim multi-instrumentalnim i pjevačkim iskustvom sudjeluje u najvažnijim trenucima Vaših života i doprinosi stvaranju trajnih uspomena na te lijepe događaje. Naš repertoar pokriva široku tradicionalnu i zabavnu-glazbenu baštinu svih regija Hrvatske, a odlično plivamo i u međunarodnim glazbenim vodama, svirajući raznolike žanrove: pop-rock, funk, soul itd. S punim povjerenjem možete nas angažirati za Vašu svadbenu svečanost, kao i za bilo koju drugu privatnu ili poslovnu prigodu. Tehnički smo opskrbljeni za evente najviše profesionalne razine. Zahvaljujući vrhunskoj sound opremi u mogućnosti smo kvalitetno ozvučiti svaku dvoranu ili vanjski prostor. Što se tiče vjenčanja, osim nezaboravnog provoda, nudimo Vam i vođenje kompletnog svadbenog protokola. Ukoliko nam se obratite, sa zadovoljstvom ćemo Vam svojim savjetima, idejama i prijedlozima pomoći u organiziranju najvećih životnih događaja i kreiranju najljepših uspomena.

KONTAKTI:

ROBERT: 098 814 633

MARINA: 098 920 8244

info@kingsizebend.com